Edició de la pàgina «Incom»

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Avís: No heu iniciat cap sessió. Per tant, la vostra adreça IP serà visible públicament si feu qualsevol modificació. Si inicieu una sessió o creeu un compte, les vostres edicions s'atribuiran al vostre nom d'usuari, juntament amb altres beneficis.

Pot desfer-se la modificació. Si us plau, reviseu la comparació de sota per a assegurar-vos que és el que voleu fer; llavors deseu els canvis per a finalitzar la desfeta de l'edició.
Revisió actual El vostre text
Línia 1: Línia 1:
[[Fitxer:Software.jpg|thumbnail]]
 
 
El projecte IndComp té per objectiu extreure informació rellevant d'avaluació formativa a partir de les notes numèriques de l'alumnat.  
 
El projecte IndComp té per objectiu extreure informació rellevant d'avaluació formativa a partir de les notes numèriques de l'alumnat.  
  
Línia 5: Línia 4:
 
(competències bàsiques, nivells de procés d'aprenentatge, criteris d'avaluació...).
 
(competències bàsiques, nivells de procés d'aprenentatge, criteris d'avaluació...).
  
Partint d'aquestes dades, el programa permet '''obtenir per una banda una valoració a nivell individual i de grup de cada CCBB i criteri d'avaluació''' (incloent butlletins de notes que ofereixin informació amb valor formatiu i notes per competències) i per un altra banda '''proporcionar eines per a valorar la nostra pràctica com a professors''': Quines CCBB treballem? Estem realment avaluant tots els criteris que ens hem proposat? ...
+
Partint d'aquestes dades, el programa permet obtenir per una banda una valoració a nivell individual i de grup de cada CCBB i criteri d'avaluació (incloent butlletins de notes que ofereixin informació amb valor formatiu) i per un altra banda proporcionar eines per a valorar la nostra pràctica com a professors: Quines CCBB treballem? Estem realment avaluant tots els criteris que ens hem proposat?...
 
+
El programa està pensat per a fer-lo servir en grups de 2 o 3 professors, o per un equip docent sencer i provoca la discussió i canvi en la pràctica '''a partir del que ja estem fent, de la pròpia pràctica.'''
+
 
+
El programa és de descàrrega lliure i gratuïta i inclou indicacions sobre com s'ha fet i funciona perquè cada usuari el pugui adaptar al seu gust. S'està duent a terme un pla pilot d'aplicació com a eina d'avaluació i qualificació en 2 instituts al que es pot participar, si es vol, en el marc d'un taller de formació.
+
 
+
Un vídeo senzill sobre la seva aplicació a: https://www.powtoon.com/show/bz13UmyrUaU/indcomp-avaluacio-interdisciplinar-per-ccbb/#/
+
  
 
Per a més informació  o descarregar el programa i el seu manual, a:
 
Per a més informació  o descarregar el programa i el seu manual, a:
 
   
 
   
https://projecteindcomp.wordpress.com/descarregues/
+
https://projecteindcomp.wordpress.com/
 
+
==Publicacions==
+
 
+
* Proyecto IndComp: una experiencia hacia la evaluación interdisciplinar por competencias. ''Aula de Secundaria'' (2015) 11,20-24. Domènech, J., Casas, A.
+
 
+
* “Lo que no sabemos” y “lo que ya hacemos”: una exploración intercentros para aprender a evaluar y enseñar por competencias. ''Cuadernos de Pedagogía'' (2015, en edició). Armengou, M.E., Castillo, J., Costa, M.M., Donat, D., Martí, L., Mediavilla, U.J., Pano, O., Sanz, J., Vázquez, M., Casas, A., Domènech, J.
+

Si us plau, tingueu en compte que totes les contribucions per al projecte betacamp wiki es consideren com a publicades sota els termes de la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0) (vegeu-ne més detalls a Betacamp wiki:Drets d'autor). Si no desitgeu la modificació i distribució lliure dels vostres escrits sense el vostre consentiment, no els poseu ací.
A més a més, en enviar el vostre text, doneu fe que és vostra l'autoria, o bé de fonts en el domini públic o recursos lliures similars. Heu de saber que aquest no és el cas de la majoria de pàgines que hi ha a Internet. No feu servir textos amb drets d'autor sense permís!

To edit this page, please answer the question that appears below (more info):

Cancel·la | Ajuda per a l'edició (obre en una nova finestra)