Incom: Diferència entre les revisions

De betacamp wiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «El projecte IndComp té per objectiu extreure informació rellevant d'avaluació formativa a partir de les notes numèriques de l'alumnat. El projecte es basa en el...».)
 
Línia 8: Línia 8:
 
Per a més informació  o descarregar el programa i el seu manual, a:
 
Per a més informació  o descarregar el programa i el seu manual, a:
 
   
 
   
https://projecteindcomp.wordpress.com/
+
https://projecteindcomp.wordpress.com/descarregues/

Revisió del 16:52, 28 ago 2015

El projecte IndComp té per objectiu extreure informació rellevant d'avaluació formativa a partir de les notes numèriques de l'alumnat.

El projecte es basa en el programa IndComp, un fitxer Calc (l'Excel d'Open Office) en el que cada professor pot enganxar les notes que obté cada alumne per a cada activitat i quantificar de manera aproximada quina aportació fa cada activitat a diversos ítems (competències bàsiques, nivells de procés d'aprenentatge, criteris d'avaluació...).

Partint d'aquestes dades, el programa permet obtenir per una banda una valoració a nivell individual i de grup de cada CCBB i criteri d'avaluació (incloent butlletins de notes que ofereixin informació amb valor formatiu) i per un altra banda proporcionar eines per a valorar la nostra pràctica com a professors: Quines CCBB treballem? Estem realment avaluant tots els criteris que ens hem proposat?...

Per a més informació o descarregar el programa i el seu manual, a:

https://projecteindcomp.wordpress.com/descarregues/